Over ons

De Organisatie

Heinen Adviesgroep is een handelsnaam van FinAid BV. Op kleinschalige wijze begon Marion Heinen samen met een collega in 1997 een bewindvoeringskantoor. De organisatie is sindsdien uitgegroeid tot één van de bekendste en betrouwbaarste bewindvoeringskantoren in Alkmaar en omgeving.

Werkgebied

Het werkgebied van de Heinen Adviesgroep strekt zich uit van Haarlem tot Den Helder. De keuze voor de grootte van het werkgebied maakt het makkelijk onze klanten vanuit ons kantoor te kunnen bezoeken.

Hoe wij werken

De Heinen Adviesgroep gaat ervan uit dat je mensen niet goed kunt bijstaan als er geen “klik” is tussen de klant en de medewerker. Wij proberen dan ook onze werkzaamheden zoveel mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze klanten. Daarbij is volgens ons  een wederzijds goed contact noodzakelijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten goed inzicht hebben in wat wij voor hen doen en leggen dan ook zorgvuldig uit hoe de zaken ervoor staan.

Wie er werken

De Heinen Adviesgroep heeft adviseurs, bewindvoerders, curatoren en mentoren in dienst. De verschillende medewerkers hebben uiteenlopende ervaring op het gebied van onder andere administratie, sociaaljuridische dienstverlening en als zorgprofessional. Samen vormen zij het dynamisch team dat zich ten doel heeft gesteld, op een zakelijke en mensvriendelijke manier klanten bij te staan.